Fagyigyár

Fagylaltkiállítás 2.etap

Lágyfagyi, csavaros fagyi,krémfagyi vagy hívhatjuk bárhogyan....

2013. január 31. - gelato4you

sigep soft 2013 (1).jpgAz utóbbi években azt hittük nincs tovább, a címben feltüntetett nevek egy azonos terméket jelentenek és kifulladni látszott a körítés. Mekkora tévedés, 19-re lapot húzott ez az ágazat is. Friss fagyi a legjobb fagyi és ez a technológia erre alapoz. Az elmúlt években az élüknél  ,,ízcsíkos,, , az öntetes, a hideg márványlapon összedolgozott ( ilyen nálunk az  I love Gelato -ban is kóstolhattok.. ) változatok a végtermék ezernyi variálhatóságát hangsúlyozták de most vissza a gyökerekhez, a Design és a környezeti kialakítás kerül a fókuszba.  A minél  optimálisabb, költségtakarékos üzemeltetésre a piac várt válaszokat. Minimális helyigény, minimális személyzet , alacsony rezsi és már meg is születettek az első self-service fagylaltozók. Gyakorlatban ez azt jelenti hogy az eladótérben minimális személyzet látja el a kiszolgálási ( segédkezési ) kasszás feladatokat ill. a belső gyártó térben a gépek feltöltését. A vendégek különböző méretű tálkákból választanak majd önkiszolgáló rendszerben maguk húzzák a fagylaltgépek karjait s töltik meg a kívánt ízekkel és mennyiségben a azokat. A fagylaltokra különböző öntetek és egyéb ropogtatni valók és gyümölcsök is kerülhetnek. Botladozás esetén a személyzet segít. A sor végén vagy a tálka mérete vagy mérlegelés után fizetnek a vendégek. Létezik karszalagos fagylaltéttermi változat is amely adott időintervallumon belül korlátlan fogyasztással csábít.  

sigep soft 2013 (2).jpg           

Egy fagylaltozó környezetének kialakítása kardinális kérdés....Annak hangulata, ötletessége és harmóniája közvetlen kapcsolatban van az eredményes működéssel. Az hogy alkalmazzunk-e lakberendezőt, látványtervezőt már nem kérdés. A fotókon látható ötletesség igazán nem pénz kérdés s bár másolni könnyű, sok sok munkaóra annak megálmodása és zökkenőmentes működésének garantálása.  

 sigep soft 2013 (4).jpg

Kívül RETRO , belül modern szerkezet... A gépek arculata meghatározó hangulatot kölcsönöz a fagylaltozónak. 

A kompakt gépek kategóriájában a GELMATIC után a Carpigiani is versenybe szállt. A nagy öregnek nehéz dolga lesz mert a GELMATIC innovációja a szegmens élvonalában van, piaci sikereik a válság ellenére töretlenek.

sigep soft 2013 (7).JPGitt GBG néven .....

sigep soft 2013 (12).JPGés itt az originál Carpigiani Donor :)

De kopogtatnak a lengyelek is. A látványos de felejthető ,egekig érő jeges lágyfagylalt kategóriában próbálnak labdába rúgni. Milyen sikerrel? Jövőre meglátjuk, most nem tolongtak az érdeklődők.

sigep soft 2013 (6).jpg  

A Fabbrisok is ráfeküdtek a krémfagyi vonalra. A háttérben a gépsor egy lakás ára:) és akkor még a pultról szót sem ejtettünk. Az installáció nagyon szép és profi, remélhetőleg sikeres is lesz.

sigep soft 2013 (9).JPG

sigep soft 2013.jpg

sigep soft 2013 (11).JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fagylaltos.blog.hu/api/trackback/id/tr635054887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása