Fagyigyár

Fagylalt Napja 2013. Május. 8.

2013. március 01. - gelato4you

Két napja az alábbi eseményt helyeztük el a Facebook -on. 

Tisztelt Kollégák!
Felkérlek titeket, hogy csatlakozzatok a Fagylalt Napja 2013 rendezvényhez Május 8-án. Ennek a napnak a fagylalt népszerűsítése a célja, melyben cukrászok, fagylaltosok és forgalmazók szereplésére, támogatására számítunk. Amit kérünk, az éttermi vendéglátás területén sikeres torkos csütörtök mintájára gyönyörű, díszített fagylaltokkal várjátok a vendégeket 50%-os árengedménnyel. Amennyiben az akcióban résztvevő cégnek, személynek lehetősége van ,,A fagylaltosok a hátrányos helyzetű gyermekekért,, mottónak megfelelően a környezetében belátása szerint válasszon egy közintézményt,kórházat,csoportot,közösséget..stb és egy pár gombóccal ajándékozza meg azokat, akiknek nehezen elérhető egy gombóc fagylalt. Jutalma a világon a legfontosabb, sok-sok mosoly lesz. A fagylalt napjára kérjük, hívjátok fel a helyi médiák figyelmét. Kérünk továbbá, hogy kollégáidat is értesítsd, segíts munkánkat! Jelentkezni a fagylaltnapja@freemail.hu címen lehetséges.(A jelentkezésben kérjük pontosan feltüntetni a résztvevő egység nevét, címét, levelezési címét, telefonszámát, vezetője nevét.) A résztvevők április hónap végéig igényelhetnek részvételi matricát, az egyéb módon is támogatókat oklevéllel is jutalmazzuk. Köszönjük megtisztelő figyelmedet! Eredményes szezont kívánunk!

 

és ma egész nap mosolyogtam... Köszönöm hogy ennyien megosztották és elolvasták a sorokat. Néhányan megkérdezték miért pont május 8.  Nos, néhány éve egy logo tervet készítettem és a tölcsér V alakja és 2 egymásra rakott gombóc vázlatában láttam meg a  dátumot. V azaz május és Két gombóc azaz 8. Hát, innen a dátum... 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://fagylaltos.blog.hu/api/trackback/id/tr55111840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása