Fagyigyár

Hol tart a fagyis világ, és te ebből mit tudsz ?

2014. augusztus 01. - gelato4you

waffles.png

 

 

Általános országunkban az alkalmi vakság. Egyre inkább az a véleményem, néhány újságíró kollégám szándékosan vagy akaratlanul is imádja azokat a félinformációkat átadni melyeket innen onnan összeszed, majd tényként tálalja. Tudjátok ez olyan mintha még mindig a ladákért állnánk sorba és a koloniál bútort magasztalnánk. Még mindig jó téma a legjobb fagyizó meg ilyen baromságok, meg a legjobb fagyi ....  Nos, felszívom magam és körbejárom még egyszer én is ezeket az  helyeket, de én szakmailag is átnézem a dolgokat. Tényleg olyan jók ? Mindenesetre fényképezőgépet és jegyzetelőst viszek magammal... Ja és igen, azért hogy objektív legyen, ismervén néhány ismert külföldi olasz barátom fagylaltjait, azokhoz viszonyítok. Korszerűség, külalak, zamat, állag, ár-érték arányban. Mellékelek képeket is csak hogy hihetőbb legyen a ,, nehogymáaszonygyamá,,... mondatok elkerülése végett.

Ja és igen, ha már valaki fagylaltról ír cikket, vegye már a fáradságot és üljön a gép elé és nézze már meg hol tart egyébként ez a szakma.... és ne etesse már az embereket ökörségekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fagylaltos.blog.hu/api/trackback/id/tr176564297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása